Cosul este gol

Catalog produse
Biomicin Forte, A15, capsule Fares

Biomicin Forte, A15, capsule Fares

Cod produs: 9025

Marca: FARES

 

 

Pret: 23.09 Lei

Comanda acest produs

Biomicin Forte, A15, capsule Fares

BENEFICII

Antibacterian natural împotriva infecțiilor respiratorii. Formulă naturală pe baza de uleiuri esențiale pentru eliminarea bacteriilor de la nivelul tractului respirator. Uleiul esențial de cuișoare împiedică dezvoltarea tulpinilor ce cauzează infecții respiratorii de natură bacteriană.
Acționează și asupra bacteriilor rezistente la antibiotice.
Spre deosebire de antibioticele de sinteză administrarea repetată de BIOMICIN FORTE nu generează efecte adverse:
✔️nu produce rezistență
✔️nu generează hepato și nefro-toxicitate
✔️nu afectează flora intestinală si imunitatea
✔️nu induce alergii și nu favorizează apariția candidozei
✔️în asociere cu STOMAC SĂNĂTOS, capsule, poate fi  administrat și pacienților cu sensibilitate gastrică
Evaluarea eficienței produsului s-a realizat în colaborare cu medici specialiști infecționiști și de laborator.
În cadrul evaluării eficienței pe 101 pacienți s-a obținut:
✔️negativarea exudatului faringian la 77,78% dintre pacienții care au prezentat Streptococ beta hemolitic grup A sau Stafilococ auriu;
✔️remiterea completă a tabloului clinic la 78,22% dintre pacienți;
✔️dispariția completă a febrei, cefaleei, odinofagiei, disfagiei, rinoreei și a congestiei amigdaliene în peste 95% dintre cazuri
Biomicin Forte se recomandă și persoanelor cu rezistență, intoleranță sau alergii la antibiotice sau celor care doresc să evite efectele adverse ale antibioticelor de sinteză.
✔️Nu afectează flora intestinală.
✔️Indicat în caz de intoleranță sau alergii la antibiotice.
✔️Administrarea repetată nu produce rezistență.


INGREDIENTE

O capsulă conține:
- Ulei de floarea soarelui
- Ulei esenţial de cimbru (Thymi aetheroleum)
- Ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum).
Uleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetală, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale (de exemplu din 100 kg cimbru se obţin 500 grame de ulei esenţial) de aceea sunt şi cele mai eficiente remedii naturale pentru menținerea sănătății.
Un ulei esenţial este compus din zeci de substanţe chimice de sine-stătătoare, care se absorb foarte repede în organism şi a căror combinaţie generează proprietăţile acestuia. Astăzi se ştie că aceşti constituenţi acţionează prin sinergism, mai eficient decât un singur compus izolat din ulei. Acest fapt face ca bacteriile să nu poată dezvolta rezistenţă la uleiurile esenţiale, aşa cum se petrece la preparatele de sinteză care sunt formate dintr-o singură substanţă activă.

MOD ADMINISTRARE

Copii 10-14 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, la o oră după masă.
Copii peste 14 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, la o oră după masă. La nevoie se pot administra 4 capsule pe zi.
Durata unei cure este de 10-15 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.

ATENŢIONĂRI: Nu se recomandă în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrită, femeilor însărcinate, mamelor care alăptează şi copiilor sub 10 ani.
Evitaţi supradozarea sau abuzul.
Nu se administrează pe stomacul gol.

ASOCIERI RECOMANDATE: Pentru eliminarea disconfortului respirator capsulele moi Biomicin Forte-A15 se pot asocia cu unul sau mai multe dintre produsele: capsulele Biosept-A5, tinctura Biosept-A4, produsele din gama Hapciu, sirop Plantusin-R8, R9, sirop Plantusin Forte-R25, R18, ceai Plantusin-R1, ceai Uşurarea respiraţiei-R1, ceai P-pulmonar-R14, comprimate supt Plantusin R13
Pentru eliminarea disconfortului la urinare capsulele moi Biomicin Forte-A15 se pot asocia cu capsule Diurosept-U68 şi ceai Diurosept-U60/U62, sau tinctură Diurosept-U69, sau capsule Biosept-A5. Dacă este nevoie de o cură de lungă durată recomandăm administrarea capsulelor moi Biomicin Forte-A15 timp de două săptămâni, apoi a capsulelor Biosept-A5 timp de o lună, urmate de o cură de întreţinere de trei luni cu capsule Diurosept-U63. La acestea recomandăm asocierea ceaiului Diurosept-U60/U62, pe tot parcursul curei.
Produse recomandate
Pret:
18.84 Lei
Comanda acest produs
Biomicin, A2, solutie
Pret:
38.56 Lei
Comanda acest produs
Biosept Nazal, A27, ulei
Pret:
26.34 Lei
Comanda acest produs
Biosept, A5, capsule
Pret:
10.35 Lei
Comanda acest produs
Biosept, A4, tinctura
Pret:
9.95 Lei
Comanda acest produs
Hapciu, R4, tinctura
Pret:
10.71 Lei
Comanda acest produs
Hapciu, R7, inhalant
Pret:
6.20 Lei
Comanda acest produs
Hapciu, 20 plicuri
Pret:
20.60 Lei
Comanda acest produs
Hapciu, R3, capsule
Pret:
19.65 Lei
Comanda acest produs
Plantusin, R8, sirop
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Human Nature S.R.L., CIF: 43201105, Reg.Com: J16/1861/2020
Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.

mynature.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.