Cosul este gol
|
||||||||||
Miere de Manuka KFactor 16 RAW 250g |
||||||||||
Mierea de Manuka KFactor 16 conține minim 75% cantitate de granule de polen Manuka, efecte antioxidante puternice și proprietăți de întărire a imunității. Mierea Manuka are culoarea alunelor și se încadrează în categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii) KFactor 16 indică faptul că această miere conține minim 75% concentrație de polen specific florii manuka. Beneficiile mierii de Manuka: Mierea de Manuka este recunoscută în toată lumea pentru proprietățile sale antibacteriene, fiind considerată cel mai puternic antibiotic natural. Datorită cantității limitate care se produce doar în Noua Zeelandă (nu există copaci Manuka nicăieri altundeva în lume) și faptului că Mierea de Manuka necesită certificări și diferite teste ale compușilor pentru a putea fi certificată ca originală, aceasta are un preț mai ridicat decât mierea normală. Oamenii din întreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afecțiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infecții cu stafilococ, paraziți intestinați și multe alte afecțiuni gastro intestinale. Totodată, Mierea de Manuka se utilizează și ca tratement preventiv, este un adjuvant pentru întărirea imunității și are proprietăți nutritive excepționale pentru piele și ten. Iată câteva dintre afecțiunile pentru care se consumă Mierea de Manuka:
Ingrediente: 100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizată. Ambalat în borcan ermetic, fără BPA. Precauții: Nu este recomandată copiilor sub 12 luni. Nu este nevoie să o păstrați la frigider. Țara de origine: Noua Zeelendă
Ce înseamnă sistemul Kfactor Wedderspoon? Brandul Wedderspoon se angajează să ofere cea mai înaltă calitate și puritate a Mierii de Manuka. Pentru a identifica și a măsura proprietățile complexe care se găsesc în Mierea de Manuka , Wedderspoon a creat KFactor ™ , un sistem de autentificare holistică etapiza, denumit astfel, pentru a reprezenta factorii-cheie care fac din acest tip de miere o miere specială. Sistemul Kfactor îndeplinește reglementările evaluării Mierii de Manuka, puteți citi aici scrisoarea de certificare. Totodată, sistemul Kfactor va defini în mod adițional proprietățile pe care le putem utiliza pentru a certifica Mierea de Manuka. Brandul Wedderspoon finanțează cercetarea imagistică prin rezonanță magnetică nucleară (RMN). Această tehnologie extrem de sensibilă va măsura nu numai substanțele recunoscute, dar, de asemenea, încearcă să identifice substanțe adiționale prezente doar în Mierea de Manuka. Este sinergia enzimelor active, cantitatea mare de polen, DHA, methylglyoxal și alți factori cheie pe care sperăm să îi identificăm folosind tehnologia unică RMN. Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon Sistemul nostru de rating KFactor ™ este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobat Manuka de Ministerul Noii Zeelande pentru Industrii Primare ( MPI ) care dezvoltă standarde și reglementează cerificările Mieri de Manuka ( și ale tuturor celelalte produse alimentare și agro-alimentare din Noua Zeelandă). Brandul Wedderspoon se ocupă cu mândrie de aprovizionarea, ambalarea și etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel mai înalt standard de calitate.
Mierea de Manuka RAW/ NEPASTEURIZATĂ Mierea Raw este pur și simplu miere care a fost ușor filtrată și foarte puțin încălzită pentru a avea consistența cremoasă, fără pasteurizare, și conține în mod natural polenul de albine, ceară de albine și propolis. Spre deosebire de mierea pasteurizată, mierea noastră raw conține în mod natural și enzime vii - și fiecare borcan este urmărit până la apicultorul specialist din Noua Zeelandă . Aici, la Wedderspoon, noi credem în furnizarea celor mai bune produse, motiv pentru care miere noastră este întotdeauna păstrată în starea sa naturală , crudă și nepasteurizată. Beneficii nutriționale Nectarul în sine este compus în principal din zaharoză și apă . Albinele adaugă enzime cunoscute sub denumirea de invertază care creează compuși chimici suplimentari, transformând zaharoza în fructoză și glucoză, evaporând apoi apa, astfel încât produsele rezultate vor deveni rezistente. Mierea este o sursă de carbohidrați . Timp de milioane de ani, albinele și florile au lucrat împreună pentru a crea nenumărate combinațiinaturale, aromate și sănătoase de miere. Nectarul din fiecare floare și copac contribuie la propria sa paleta de gusturi și enzime a mierii stupului local. De-a lungul istoriei , triburile Maori din Noua Zeelandă , care au descoperit pentru prima dată Manuka, s-au bucurat de Mierea de albine are un indice glicemic mai mic ( GI ) decât zahărul de masă. Acest lucru înseamnă pur și simplu că zahărul din miere este absorbit în fluxul sanguin treptat.
Sistemul de notare PFUND Color Standard Sistemul Pfund Color Standard a fost dezvoltat pentru a măsura gradat nuanța mierii, pentru a te asigura că mierea pe care o primești este consistent . Aceasta te asigură că Mierea de Manuka Wedderspoon este consistentă și de încredere. Determinarea nuanței de culoare pe scara Pfund este măsurată printr-un fotometru cunoscut ca un Analizor al Culorii Mierii. Acest aparat măsoară lungimile de undă ale luminii, exprimată în milimetri, care pot trece prin miere . Există șapte culori distincte ale SISTEMULUI DE NOTARE Pfund COLOR
|
||||||||||